Det finns nästan inget bättre än att koppla av med en riktigt god bok, förutom att diskutera den med andra. Att få dela tankar och känslor, diskutera ämnen och tipsa om bra böcker är något som kan bli en uppskattad hobby.

Oavsett om du delar dina boktips privat eller på jobbet kan det underlätta om du har tillgång till en plattform. På arbetet kan Sharepoint intranät från Precio Fishbone vara en riktigt smart lösning. Du behöver inte arbeta inom förlags- eller tidningsbranschen för att uppskatta deras kostnadseffektiva och intuitiva lösning. På detta sätt kan kollegor och medarbetare dela viktig information och samarbeta kring projekt. Kontakta företaget för att hitta den bästa lösningen för dig.

Starta en bokcirkel

Vill du dela din favoritlitteratur privat kan du starta en bokcirkel antingen i egen regi eller via ABF. Du kan då bli studieledare och dela med dig av det du kan och vet om böcker. En bokcirkel kan dessutom utformas tillsammans med andra, helt efter gruppens preferenser. Läsning är en hobby som alla åldersgrupper kan ta del av. Det enda som behövs är ett brinnande intresse för böcker och naturligtvis en tillräckligt bra plattform. Om du väljer att starta en bokcirkel på arbetet kan ämnet handla om till exempel arbetsmiljö eller annat som kan främja arbetsklimatet.

Även kändisar startar bokcirklar, som till exempel Oprah Winfrey och skådespelerskan Emma Watson. Ämnena brukar då handla om något som ligger kändisarna varmt om hjärtat som till exempel mänskliga rättigheter eller feminism.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *