Att krypa upp i en bekväm fåtölj med en bra bok kan vara en av de mest avkopplande stunderna man kan ha. Det är som om allt annat runtomkring bara försvinner och man blir uppslukad av berättelsen man läser. Och om man är en snusare kan man kanske ha en dosa med One Blå White Portion till hands för att runda av upplevelsen.

Glöm världen för en stund

Det är något med att läsa som kan få en att glömma bort all stress och oro. Man kan slappna av och förlora sig i berättelsen, och samtidigt ge hjärnan en chans att koppla av. Med en fåtölj som stödjer ryggen och mjuk belysning som inte är för stark kan man lätt komma in i en avslappnad stämning.

Och om man väljer att ta med sig en dosa One Blå White Portion till stunden kan det verkligen bidra till en ännu mer avslappnad stund. Den milda tobakssmaken och det mjuka nikotinbruset kan vara precis vad som behövs för att slappna av ännu mer och njuta av stunden fullt ut.

Så om du någonsin känner dig stressad eller behöver en paus från vardagen, varför inte ta en stund för att krypa upp i en fåtölj med en bra bok och kanske en dosa One Blå White Portion till hands? Det kan vara precis vad som behövs för att ladda om och komma tillbaka till vardagen med ny energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *